čtvrtek 28. března 2013

Karetky #4

Tak jsem se konečně dostala zase k novému pletenci, tentokrát tedy ze 100% vlny (ovšem domácí výroba ještě opravdu ne, i technicky barveno zatím). Vzor je velmi jednoduchý, pouhé otáčení dopředu a i přesto si myslím, že výsledek je celkem pěkný.
Barva červená a černá, nenechte se zmást první fotkou, blesk celkem zkresluje, ta barva je skutečně jasně červená (i když tady vypadá trochu do růžovofialové).



4 komentáře:

  1. Dobrý večer, děkuji, že jste si mě našla na blogu! Karetky moc obdivuji. V Litvě jsem viděla nádherné široké pásy tkané na karetkách, měli toho celý obchod. Já osobně jsem karetky zkusila kdysi dávno, nějak se mi to nedařilo.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář! :) Na Litvu zřejmě pojedu v srpnu, tak se určitě musím podívat po nějakém tom obchodě. Já jsem teprve začátečník, proto pletu zatím jenom krátké pásy, ale celkem jsem s nimi spokojená. Váš blog se mi moc zalíbil, skvělé nápady, inspirace, určitě se budu ráda vracet. :)

      Vymazat
  2. Výborný, tento jednoduchý vzor se mi líbí :)

    (PS. konečně se mi podařilo sem propašovat komentář, pro někoho, kdo nemá účet ani na jedné z možností, je to nemožné :/)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. :) (Hmm, to jsem nevěděla, že sem jdou přidávat komentáře takhle blbě. :( A ani nechápu proč to takhle mají udělané, nicméně, když už jsem tady tak to měnit zas nebudu.)

      Vymazat